Ten Have: 'Ieders inzet voor goede PR'

LTO timmert op veel verschillende manieren aan de weg voor een betere positie en waardering van de varkenshouderij. 'Maar inzet van ons allen wordt gevraagd', zegt Annechien ten Have van LTO-vakgroep Varkenshouderij.

Zo wordt in het weekend van 8 en 9 september weer het Weekend van het Varken gehouden. 'Denk er over na om je bedrijf open te stellen of kijk of je een collega kunt helpen die zijn bedrijf openstelt', geeft Ten Have aan.

Productschap voor Vee en Vlees ondersteunt het weekend dat Stichting Varkens in Zicht organiseert financieel en met informatiemateriaal. De stichting krijgt ook geld om het aantal zichtstallen verder uit te breiden.

Veeteelt.nu

Via de productschapsheffingen zorgt de varkenshouderij via Veeteelt.nu voor digitale schoolbordlessen over de veehouderij. Al 12% van de scholen maakt hier gebruik van. Vraag eens bij de school bij u in de buurt of ze veeteelt.nu kennen.

Tot slot noemt Ten Have in haar www.ltonoord.nl/blog/de-gouden-krul weblog als voorbeeld van goede PR voor en door de sector de uitreiking van de Gouden Krul. Een initiatief van de Nederlandse Vakbond Varkenshouder. Het is een www.degoudenkrul.nl online verkiezing voor het mooiste varkensbedrijf dat het best is aangepast aan de omgeving.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer