Sexy boerinnen gezocht voor kalender

De boerinnenkalender wordt wegens succes geprolongeerd. Vandaar dat de initiatiefnemers een nieuwe speurtocht zijn begonnen naar nieuwe agrarische modellen, meldt De Telegraaf.

Nadat begin dit jaar de eerste editie van de Boerinnenkalender het levenslicht zag, komt er nu een opvolger voor 2013. 'Van het debuut zijn 3000 exemplaren verkocht. Dat overtreft onze stoutste verwachtingen', geeft initiatiefnemer Stef Bloo aan.

Dames die graag een plekje willen verwerven op de kalender kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via Boerinnenkalender.nl. 'Voor de vorige kalender kregen we ruim 160 meiden inschrijvingen, maar helaas hebben we slechts 12 plekken te verdelen.'

Modellen

Voorwaarde is dat de modellen een serieuze link moeten hebben met het boerenleven. 'En die moet verder gaan dan dat ze ooit langs een boerderij zijn gefietst en naar de boer hebben gezwaaid', benadrukt Bloo.

Met de Boerinnenkalender willen de initiatiefnemers het imago van de boerin opkrikken 'Nadat we een artikel in de krant Bild lazen met als insteek in welk Europees land de mooiste boerinnen wonen, kwamen we op het idee van een eigen Nederlandse boerinnenkalender.'

Schot in de roos

Op internet wordt onze versie door de verzamelaars nu zelfs al in één adem genoemd met de wereldberoemde kalenders van Pirelli en Coca-Cola. 'Het blijkt dus een schot in de roos', geeft Bloo aan.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer