Boer en tuinder veiliger online

De laatste maanden is er veel te doen over het belang van veilige toegang tot internet. Daarom komt voor veel boeren en tuinders de aangescherpte versie van Z login op het juiste moment.

Boer+en+tuinder+veiliger+online
©

Ondernemers kunnen zich via het nieuwe www.eherkenning.nl/eHerkenning digitaal identificeren als ze elektronisch zaken regelen met de overheid of andere bedrijven. De extra beveiliging werkt via een zogenoemde SMS-tancode of OTP-responder, zoals nu ook al bij banken het geval is.

Veel ondernemers maken al regelmatig gebruik van hun www.zlogin.nl/templates/dispatcher.asp?page_id=5238187&rnd=0.7464115723822104Z login-account. Websites van www.ltonoord.nlLTO Noord, www.zlto.nlZLTO, GD, het LNV-Loket en Agentschap NL maar ook NieuweOogst.nu zijn maar een paar voorbeelden.

Ook voor het aanvragen van vergunningen via het www.omgevingsloket.nl/Particulier/particulier/home/home?init=trueOmgevings Loket Online is inloggen met eHerkenning nodig. Bovendien zijn verschillende gemeentes en provincies bezig om hun online diensten te ontsluiten met eHerkenning, anderen zijn al aangesloten.

Verbeterd

Het bedrijf achter Z login heeft de beveiliging verbeterd. Gebruikers kunnen nog tot 1 april snel en gratis overstappen naar de opvolger: Z login eHerkenning. De toegang tot tal van online diensten is erdoor verbeterd. Alle informatie is te vinden op de website www.zlogin.nl/eherkenningwww.Zlogin.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer