POAH! Eicher G19

Deze week in POAH!: De Eicher G19 van Tijs Timmermans in het Limburgse Neer. De werktuigendrager uit 1957 telt 19 pk. 'Deze Eicher heeft historie', vindt Timmermans.

'De trekker heeft de landbouw gemaakt zoals die nu is, daarom is het zo mooi om een oldtimer te hebben.' De trekker is een hobby, maar Timmermans gebruikt hem ook bij boeren in de buurt, zoals voor weideslepen. 'Alles trilt, alles rammelt, het maakt geluid en het stinkt. Het geeft gewoon een kik', lacht hij.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  18° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  80 %
Meer weer