POAH! New Holland M135

Deze week in POAH!: de New Holland M135 van Eelke Idsardi uit het Friese De Westereen. De trekker uit 1998 telt 7.000 draaiuren. Het vermogen staat afgesteld op 176,5 pk voor de trekkertrekklasse tot 180 pk. Idsardi gebruikte de trekker eerst voor zijn kraanverhuur- en grondverzetbedrijf, nu voor hobby. 'Toen ik 17 jaar was had mijn baas precies dit type. Ik heb deze trekker gekocht in België. Nu voel ik me weer dat kleine mannetje op die hele grote machine.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  11° / 1°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  70 %
 • Zaterdag
  10° / 5°
  30 %
Meer weer