POAH! Case Maxxum 115

Deze week in POAH!: de Case Maxxum 115 van Jitse van der Slot uit het Zuid-Hollandse Lisse. De Case uit 2011 telt met boost 170 pk en wordt gebruikt op een bollenkwekerij. 'Een echte diesel hoort te brullen', lacht Van der Slot. 'Dit is een zescilinder, dus die brult echt.' Hij zet de trekker in voor ploegen, rotorkopeggen en transport. 'Het mooiste is als je met een volle vracht bollen van het land rijdt en de trekker flink mag buffelen. De Amerikaanse steekassen maken de Case bruut.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer