POAH! David Brown 1210

Deze week in POAH!: de David Brown 1210 van Gerben Grooten uit het Drentse Coevorden. Hij gebruikt de trekker op het melkveebedrijf van zijn oom. 'Dit is echt een witte parel', grinnikt Grooten. 'Ik vind het een mooie trekker om te zien.' Zo'n witte trekker valt op tussen de andere trekkers, merkt Grooten op, vooral bij shows en op oldtimerhakseldagen. 'Ik ben opgegroeid met dit merk bij mijn opa op de boerderij. Ik heb deze David Brown opgeknapt. Dan blijft de trekker bestaan.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer