POAH! Same Atlanta

Deze week in POAH!: De Same Atlanta van Bernard Schieven uit het Gelderse Toldijk. De Same Atlanta uit 1965 telt 40 pk. Eind 1965 kocht Schieven de trekker samen met zijn vader. 'De eerste Same Atlanta in Nederland. Acht jaar later verkochten we de trekker, want het werk werd steeds zwaarder.' In oktober 2019 kon hij de trekker terugkopen. 'De trekker had meerdere eigenaren gehad. Aan het motornummer kon ik zien dat dit dezelfde trekker was als die ik destijds met mijn vader had gekocht.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
Meer weer