Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Nieuwe nummer van Normaal is morele steun'

In deze aflevering van De Week van Kees Huizinga geeft de Nederlandse boer in Oekraïne weer een gevarieerde kijk in zijn leven. Zo laat hij onder meer zien hoe hij bestrijdingsmiddelen mixt voor zijn 15.000 hectare land. En dat Normaal een nieuw lied heeft gemaakt over Poetin, doet Huizinga en zijn werknemers goed.

In een oude loods bouwt Huizinga aan een nieuwe koelopslag voor uien en wortels. Daar staan ook zijn bewaarkisten klaar. Hij verstuurt er zo'n dertig naar Nederland, zodat belangstellenden de kwaliteit van de kisten kunnen beoordelen. Het inzaaien van de percelen met soja is bijna afgerond. En verder geeft Huizinga een kleine demonstratie van de 'cockpit' van zijn Nexat, waarmee de laatste percelen zonnebloemen zijn ingezaaid.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 8°
  0 %
 • Maandag
  18° / 8°
  0 %
 • Dinsdag
  17° / 7°
  10 %
Meer weer