Zuivelmarkt doorbreekt neerwaartse spiraal

De neerwaartse spiraal op de zuivelmarkt wordt deze week doorbroken. Vorige week stabiliseerde de boternotering al. Deze week laat die een plus van 15 euro zien. Ook de meeste andere noteringen stijgen.

Zuivelmarkt+doorbreekt+neerwaartse+spiraal
© Unsplash

De boternotering komt deze week uit op 445 euro. De notering van vollemelkpoeder blijft staan op 335 euro. Melkpoeder voor consumptiedoeleinden daarentegen stijgt met 5 euro naar 245 euro, terwijl die van mageremelkpoeder voor veevoer stabiel blijft staan op 226 euro. Ook de notering van weipoeder laat een lichte stijging zien van 1 euro. Die komt daarmee uit op 68 euro.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer