Zuivel noteert over de hele linie een min

Alle officiële zuivelnoteringen van ZuivelNL laten deze week een min zien. Met 8 euro is die van mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden het grootst. Vorige week bleef deze notering nog op zijn plaats.

Zuivel+noteert+over+de+hele+linie+een+min
© Nieuwe Oogst

Verse boter leverde vorige week 10 euro in en daar komt deze week nog eens 5 euro bij. De notering staat nu op 490 euro. De die van vollemelkpoeder daalt met 5 euro naar 380 euro. De notering van mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden komt met een daliing van 8 euro uit op 270 euro. De daling van mageremelkpoeder voor veevoer is 2 euro, waarmee de notering uitkomt op 251 euro.

Ook weipoeder noteert een min. Vorige week bleef deze notering stabiel op 82 euro en deze week is er een min van 2 euro. Daarmee daalt de notering naar 80 euro.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 7°
  30 %
 • Zondag
  8° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
Meer weer