Boternotering zakt tot onder 500 eurogrens

Bij de officiële zuivelnoteringen van ZuivelNL dalen die van boter en vollemelkpoeder nog altijd. De noteringen van mageremelkpoeders en weipoeder bleven deze week gelijk aan die van vorige week, de laatste notering van dat jaar.

Boternotering+zakt+tot+onder+500+eurogrens
© Nieuwe Oogst

De notering voor verse boter daalde met 10 euro naar 495 euro en komt daarmee onder de 500 eurogrens. De notering van vollemelkpoeder kwam vorige week met een daling van 8 euro al onder de 400 eurogrens en komt nu nog 12 euro lager uit op 385 euro.

De notering van mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden bleef vorige week stabiel op 278 euro. Ook deze week is hier geen verandering in. Dat laatste geldt ook voor mageremelkpoeder voor diervoeders, die na een daling van 2 euro vorige week deze week op 253 euro blijft staan. De notering voor weipoeder blijft stabiel op 82 euro, nadat die vorige week 1 euro inleverde.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 8°
  0 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  0 %
 • Zondag
  21° / 9°
  0 %
Meer weer