Podcastserie Hoe kan het wel?: Eerlijke prijs

ZLTO houdt samen met Nieuwe Oogst een reeks prikkelende gesprekken over het toekomstperspectief voor Nederland en dat van boeren en tuinders in het bijzonder. Deze gesprekken zijn te volgen via de podcastserie Hoe kan het wel? In deze aflevering draait het om een eerlijke prijs voor het boerenproduct.

Betrokken burgers, maatschappelijke partners, groen onderwijs, regelgevende instanties, vrienden en vijanden: iedereen met bouwstenen voor de toekomst van Nederland met perspectief voor boeren en tuinders komt aan bod in podcastserie Hoe kan het wel? In de tweede aflevering praten agronoom Gé Backus en varkenshouder Jaap Kreuger met elkaar op de boerderij in het Utrechtse Woerden over een eerlijke prijs voor het boerenproduct.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 7°
  30 %
 • Zondag
  8° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
Meer weer