Podcastserie Hoe kan het wel?: Groene energie

ZLTO houdt samen met Nieuwe Oogst een reeks prikkelende gesprekken over het toekomstperspectief voor Nederland en dat van boeren en tuinders in het bijzonder. Deze gesprekken zijn te volgen via de podcastserie Hoe kan het wel? In de eerste aflevering draait het om groene energie en dan specifiek om de tuinder als energieleverancier.

Betrokken burgers, maatschappelijke partners, groen onderwijs, regelgevende instanties, vrienden en vijanden: iedereen met bouwstenen voor de toekomst van Nederland met perspectief voor boeren en tuinders komt aan bod in podcastserie Hoe kan het wel? Orchideeënkweker Gerben Giessen uit het Brabantse Andel en klimaatexpert Sander van der Stelt praten samen aan de kantinetafel over groene energie en het toekomstperspectief.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 7°
  30 %
 • Zondag
  8° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
Meer weer