Notering verse boter zakt verder door

De ZuivelNL-noteringen van deze week kennen een min van 30 euro voor verse boter. Daarmee komt deze notering uit op 640 euro. Vollemelkpoeder noteert met 467 euro gelijk aan vorige week.

Notering+verse+boter+zakt+verder+door
© Nieuwe Oogst

De laatste weken daalt de notering voor verse boter hard. Op 28 september was deze nog 722 euro. Na het hoogtepunt van 735 euro op 6 april kwam die notering tot en met 5 oktober niet onder de 700 eurogrens.

De noteringen voor mageremelkpoeder hebben ook een daling ingezet. Die van mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden daalt deze week met 10 euro naar 330 euro. De notering van mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden zakte zelfs met 15 euro naar 315 euro. Deze stond op 28 september nog op 359 euro. Voor weipoeder is er geen verandering, die notering blijft op 89 euro staan.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  9° / 6°
  80 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  20 %
 • Zaterdag
  10° / 7°
  5 %
Meer weer