Vette min voor boternotering

Bij de officiële zuivelnoteringen van ZuivelNL van deze week moet de notering van boter 26 euro inleveren. Daarmee komt deze notering op 670 euro. De notering voor vollemelkpoeder is met 467 euro gelijk. De overige noteringen laten net als boter een forse daling zien.

Vette+min+voor+boternotering
© Nieuwe Oogst

De notering van mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden daalt deze week met 11 euro naar 340 euro. De notering van mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden zakte zelfs met 18 euro naar 330 euro. Voor weipoeder is er een lichte min. Die notering komt 3 euro lager op 89 euro uit.Sinds eind september zetten vooral boter en mageremelkpoeder een daling in. Naar verwachting dalen de melkprijzen ook. Toch verwachten deskundigen, gelet op het krappe melkaanbod in Europa, dat de melkprijs redelijk op niveau blijft.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 2°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer