Zuivelnoteringen zetten daling in

Bij de officiële Nederlandse zuivelnoteringen van ZuivelNL voor deze week blijft alleen de prijs voor vollemelkpoeder gelijk aan die van afgelopen week. Vier zuivelproducten noteren tussen 1 tot 2 procent lager na een periode van stabiel hoge prijzen.

Zuivelnoteringen+zetten+daling+in
© Twan Wiermans

Na weken met nauwelijks verschuivingen in de zuivelnoteringen dalen vier van de vijf belangrijkste productstromen. Alleen vollemelkpoeder behoudt de notering van 470 euro per 100 kilo. Verse boter daalt met 10 euro per 100 kilo en komt op een notering van 712 euro. Dit is een daling van bijna 1,4 procent.

Mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden daalt eveneens in prijs, met afgerond 1,4 procent. De notering is 5 euro lager en komt uit op 363 euro per 100 kilo. Een min van 4 euro is er voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden, waarmee deze op 355 euro per 100 kilo komt (-1,1 procent). De notering voor weipoeder daalt ruim 2 procent. Met 2 euro eraf komt de weipoederotering uit op 94 euro per 100 kilo.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zondag
  1° / -2°
  10 %
Meer weer