Roel Steenbeek interim-directeur Dierenbescherming

Roel Steenbeek wordt per 1 augustus aangesteld als interim-bestuurder en -directeur bij de Dierenbescherming. Hij volgt Co'tje Admiraal op, die in juni met pensioen ging.

Roel+Steenbeek+interim%2Ddirecteur+Dierenbescherming
© Niek

Steenbeek heeft een lange bestuurlijke carrière, zo was hij tot 2013 voorzitter van de Raad van Bestuur van Ymere. Dat is de grootste woningcorporatie in Nederland. Sinds de beëindiging van zijn bestuurlijke loopbaan heeft hij een breed palet aan (interim) activiteiten op het gebied van bestuur, toezicht en advies.

Zo vervult hij op dit moment een viertal commissariaten en twee bestuursfuncties gerelateerd aan vastgoed en gezondheidszorg. Steenbeek gaat aan de slag met de strategie van de Dierenbescherming. De organisatie wil sterker inzetten op preventie en mensen verleiden om daarbij persoonlijk te helpen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  23° / 12°
  5 %
 • Donderdag
  21° / 15°
  20 %
 • Vrijdag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer