Dierenbescherming: consument kies voor Beter Leven-sterren

Tijdens de Beter Leven week vraagt de Dierenbescherming consumenten de keuze te maken voor dierenwelzijn. Met 1 ster Beter Leven-keurmerk maak hij al verschil en met 3 sterren zorgt hij voor nog prettigere leefomstandigheden voor dieren.

Dierenbescherming%3A+consument+kies+voor+Beter+Leven%2Dsterren
© Studio Kastermans

Ruimte is een basisbehoefte van mens en dier. Zonder bewegingsvrijheid kunnen we ons niet op een natuurlijke manier gedragen, aldus de Dierenbescherming. Gebrek aan ruimte veroorzaakt benauwdheid, spanning en stress. Dat geldt voor ons, maar ook voor dieren.

De wet stelt aan die ruimte minimale eisen, geeft de dierenwelzijnsorganisatie aan. Tijdens de Beter Leven week van 25 tot en met 31 oktober vraagt de Dierenbescherming hiervoor aandacht. Consumenten hebben de keuze om dieren een beter leven te geven en dat begint bij ruimte. Dierenbescherming legt daar dit jaar in de campagne de focus op.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer