Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Exporteren net zo veel papier als graan'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Deze week neemt Huizinga ons mee naar kantoor. Daar zien we hoeveel papierwerk de uitvoer naar Roemenië vraagt. 'We exporteren inmiddels net zo veel papier als graan.'

Huizinga is daarnaast bezig met de oogst van de laatste tarwe. De opslag raakt inmiddels aardig vol. De Nederlandse boer sprak met de Oekraïense landbouwminister en heeft weer wat hoop op graanexport via Odessa. Zijn vrouw Emmeke is ondertussen onderweg naar Oekraïne met een speciale vlag die hopelijk eindelijk voor vrede zorgt.


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  18° / 12°
  30 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  22° / 14°
  20 %
Meer weer