Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Wordt combine op tijd geleverd?'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Deze week vraagt Huizinga zich af of de bestelde combine op tijd wordt geleverd.

Lukt dat niet, dan moet Huizinga het straks met vier in plaats van vijf combines doen. Daarnaast laat hij de leiding zien waar Russisch gas doorheen komt, maar niet lang meer als het aan hem ligt. De boer gaat namelijk op hout stoken om onafhankelijk van Rusland te worden. Zijn vrouw Emmeke gaat langs bij de JenaXL-school in Zwolle waar 5632,60 euro en 65 fietsen ingezameld zijn voor Oekraïne.


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  24° / 15°
  30 %
 • Zaterdag
  23° / 14°
  10 %
 • Zondag
  23° / 14°
  20 %
Meer weer