Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Sovjet-trekker heeft flinke gebruiksaanwijzing!'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Deze week kocht Huizinga een Sovjet-trekker, 'maar die heeft wel een flinke gebruiksaanwijzing!'

Om de trekker 'aan de praat te krijgen' is er een kleine cursus nodig, geeft Huizinga aan. Daarnaast showt hij de enorme voorraad wintergerst die normaal al lang via havenstad Odessa de wereldmarkt was opgegaan. Tot slot laat de boer een project bij World Central Kitchen zien, waarbij hulpgoederen worden ingepakt voor Oekraïne. Het zijn Oekraïense producten, zodat de boeren daar er ook wat aan hebben.


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  17° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 9°
  10 %
Meer weer