Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: '150 Nederlandse fietsen voor mijn land!'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Deze week is hij weer even in Nederland en toont ons de 150 fietsen die stichting De Leeuw Kyiv inzamelde voor zijn land.

Dat gebeurde op 11 juni tijdens een groot evenement in het Groningse Hellum. Daar werd ook geld ingezameld voor 4x4's die naar de Pools-Oekraïense grens gaan. Deze voertuigen zijn hard nodig voor het transport van hulpgoederen naar de zwaarst getroffen en moeilijk bereikbare plekken in Oekraïne. Tot slot geeft Huizinga ons een update over de maisexport.

De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 15°
  80 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer