Krone certificeert veiligheidscamera

Krone heeft het camerasysteem voor zijn frontmaaiers laten certificeren door het Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG).

Krone+certificeert+veiligheidscamera
© Krone

Bij het nemen van kruisingen hangt de frontmaaier ver van de trekkerbestuurder af, waardoor het overzicht in het verkeer wordt belemmerd. Camera's bieden daarbij dan uitkomst. De twee op de frontmaaier gemonteerde camera's zijn gericht naar beide dwarsrichtingen.

Op een monitor in de cabine ziet de chauffeur het verkeer naderen. Een veiligheidsgeleider als een camera is in Duitsland verplicht zodra de afstand tussen de voorste wielen van een trekker en de voorkant van de combinatie meer dan 3,5 meter bedraagt.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  24° / 15°
  30 %
 • Zaterdag
  23° / 14°
  10 %
 • Zondag
  23° / 14°
  20 %
Meer weer