Alle Krone Big X-modellen met 3 meter transportbreedte

Alle huidige Krone Big X-modellen veldhakselaars kunnen vanaf nu worden voorzien van een transportbreedte van 3 meter. De machines krijgen daarvoor andere banden.

Alle+Krone+Big+X%2Dmodellen+met+3+meter+transportbreedte
© Krone

De weg op met een transportbreedte van slechts 3 meter: wat al sinds 2013 mogelijk is met de Krone-veldhakselaars Big X 480 tot 630-serie, biedt Krone nu ook aan voor de Big X 680- tot 11800-modellen. Dit is mogelijk gemaakt door de 680/80 R38 banden op de vooras. Hierdoor hebben deze veldhakselaars geen speciale ontheffing nodig met betrekking tot de transportbreedte.

Nog een pluspunt: bij gebruik in de maïsoogst wordt, in combinatie met het optionele XCollect-voorzetstuk en het geïntegreerde transportonderstel, de toelaatbare aslast van 11,5 ton niet overschreden. Krone geeft aan dat het rijcomfort op de weg goed blijft en het grote contactoppervlak zorgt voor een voorbeeldige bodemontlasting.

Zo kunnen de vaak gekozen combinaties van Big X 680 of 780 met een XCollect 750-3 inclusief transportonderstel en de automatische aanrijbescherming met 680/80 R38-banden comfortabel de weg op, zonder speciale ontheffingen. Bovendien maakt de automatische aanrijbescherming het mogelijk om snel van perceel te wisselen zonder dat de chauffeur uit de cabine hoeft te stappen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer