Boter plust deze week 6 euro

Deze week dalen de officiële Nederlandse zuivelnoteringen van ZuivelNL verder of draaien stationair. Uitzondering is de notering van verse boter die 6 euro plust naar 706 euro.

Boter+plust+deze+week+6+euro
© Nieuwe Oogst

Voor de meeste producten blijft het prijsniveau nog hoog. Na een daling van 20 euro voor vollemelkpoeder vorige week, daalt die notering deze week met nog eens 14 euro. Daarmee komt die op 456 euro. De notering voor mageremelkpoeder voor menselijke consumptie daalt 10 euro en staat deze week op 364 euro.Mageremelkpoeder voor veevoer noteert deze week 10 euro lager dan vorige week en staat daardoor op 360 euro. In tegenstelling tot voorgaande weken blijft de notering van weipoeder deze week stabiel op 90 euro. Weipoeder is daarmee de enige notering die op hetzelfde niveau ligt als in 2021. De andere noteringen liggen daar boven, blijkt uit de ZuivelNL-gegevens.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 11°
  70 %
 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer