Alle zuivelnoteringen in de min deze week

Alle zuivelnoteringen van ZuivelNL noteren in week 27 lager dan een week eerder. De notering voor vollemelkpoeder daalt met 5 euro het hardst en komt uit op 511 euro per 100 kilo, exclusief btw.

Alle+zuivelnoteringen+in+de+min+deze+week
© Nieuwe Oogst

De notering voor verse boter daalt 4 euro en komt uit op 715 euro. Magermelkpoeder voor menselijke consumptie staat ook 4 euro in de min en komt uit op 392. Weipoeder daalt 4 euro en komt uit op exact 100 euro. Voor magermelkpoeder voor veevoer ten slotte wordt een euro minder genoteerd. Deze notering staat nu op 380 euro.Alle noteringen staan overigens nog steeds op een (uitzonderlijk) hoog niveau. Alleen de notering voor weipoeder laat al wekenlang een dalende trend zien. Weipoeder staat nog maar 4 euro boven het niveau van vorig jaar in week 27. In week 15 noteerde weipoeder nog 147 euro. Sinds die tijd is een vrijwel continue daling te zien.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer