Min voor notering magere melkproducten

Bij de officiële Nederlandse zuivelnoteringen van ZuivelNL noteert weipoeder deze week 12 euro minder dan vorige week en komt op 112 euro. Ook is er een behoorlijk min voor magermelkpoeder voor veevoerdoeleinden. Die notering daalt 10 euro naar 386 euro.

Min+voor+notering+magere+melkproducten
© Nieuwe Oogst

De noteringen van magermelkpoeder voor menselijke consumptie daalt 5 euro relatief licht en noteert deze week 401 euro. Boter noteert met 727 euro stabiel op een hoog niveau. Voor vollemelkpoeder is er een plusje van 5 euro, die daarmee op 516 euro uitkomt.
Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
Meer weer