Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Auto voor het leger gekocht'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Deze week is Huizinga druk met tarwe spuiten en uien inzaaien. Daarnaast ging hij op familiebezoek in Nederland.

Huizinga kocht in Nederland een auto die hij eerst zelf gebruikt, maar daarna naar het leger gaat. Het voertuig zal worden gebruikt bij het ruimen van mijnen en om soldaten aan het front te verplaatsen. 'Hopelijk draagt dit ook weer wat bij aan de overwinning van Oekraïne en de westerse democratie op de Russen.'


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
 • Maandag
  22° / 10°
  5 %
Meer weer