Oscar Meuffels aan de slag bij Royal A-ware

Oscar Meuffels is per 1 februari gestart bij Royal A-ware als Director Public Affairs & Corporate Social Responsibility. Hij gaat aan de slag met de externe belangenbehartiging en een concreet en onderscheidend duurzaamheidsbeleid voor de onderneming.

Oscar+Meuffels+aan+de+slag+bij+Royal+A%2Dware
© NZO

'De laatste jaren hebben we als organisatie een sterke ontwikkeling doorgemaakt. De zuivelsector is volop in beweging en we willen met de verschillende belangen rekening houden. Oscar is met zijn kennis en ervaring een goede aanvulling van ons team', zegt CEO Jan Anker van Royal A-ware.

Eerder was Meuffels directeur van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO). Binnen die organisatie was hij sinds 2011 actief. Daarvoor werkte hij onder meer voor het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer