1,1 miljoen bezoekers Keukenhof

Bloemenpark Keukenhof in het Zuid-Hollandse Lisse ontving dit voorjaar in totaal 1,1 miljoen bezoekers uit meer dan honderd landen. Daarmee beleefde Keukenhof een succesvol seizoen, meldt het bloemenpark.

1%2C1+miljoen+bezoekers+Keukenhof
© Keukenhof

Het park, de bloeiende velden in de Bollenstreek en het zonnige weer zorgden voor veel publiek, geeft Keukenhof aan. Veel mensen wisten de weg naar het park weer te vinden na twee jaar afwezigheid vanwege de coronapandemie. De bezoekers waardeerden de bloemententoonstelling met een 8,8. Door de warme maand maart opende het park met veel kleur. Door de lage nachttemperatuur bleef het park tot de laatste dag mooi op kleur.

De meeste bezoekers aan de Keukenhof kwamen met 25 procent uit Nederland. Het totaal aantal bezoekers uit eigen land was zelfs hoger dan in 2019. In de top 10 van herkomstlanden wordt Nederland gevolgd door Duitsland, de Verenigde Staten, Frankrijk en Groot-Brittannië. Het aantal bezoekers uit China en India daalde door de reisbeperkingen flink.


Sociale media

Ook online genoten veel mensen weer van de beelden van het bloemenpark. Keukenhof maakte veel video's voor zijn sociale media-kanalen, met iedere week nieuwe beelden van de bloei en de gezelligheid in het park. De video's zijn door bijna 27 miljoen mensen bekeken. Keukenhof is volgend jaar geopend van 23 maart tot en met 14 mei.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer