Staldeuren weer open tijdens Campina boerderijdagen

In totaal 76 boerderijen openen op 27 mei en 6 juni de staldeuren voor publiek. Het is de vijftiende keer dat Campina de Open Boerderijdagen organiseert en mensen de kans geeft om kennis te maken met het boerenleven.

Staldeuren+weer+open+tijdens+Campina+boerderijdagen
© Eigen Foto

Op de vrijdag na Hemelvaart en Tweede Pinksterdag is er voor jong en oud van alles te beleven op het boerenerf. Voor kinderen zijn er allerlei spellen te spelen. Bezoekers kunnen de verschillende Campina-producten proeven in de zuivelbar.

Ambassadeur en Olympisch schaatser Sven Kramer is op de Meentboerderij in Hilversum aanwezig om meer te vertellen over het belang van zuivelproducten in combinatie met een actieve levensstijl om gezond en fit te blijven. Alle deelnemende boerderijen zijn open van 10 uur tot 16 uur.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer