Staldeuren gaan open tijdens Thuisboerderijdagen

Nu de Open Boerderijdagen van Campina vanwege de coronacrisis niet doorgaan, komt het zuivelmerk met de Thuisboerderijdagen. Twee melkveehouders zetten virtueel de staldeuren open.

Staldeuren+gaan+open+tijdens+Thuisboerderijdagen
© Campina

Van donderdag 30 april tot en met 10 mei zijn de boerderijen van boer Jan uit Benschop en boer Paul uit Son en Breugel te bezoeken tijdens de Campina Thuisboerderijdagen. Deze melkveehouders laten met korte filmpjes hun stal zien. Om het virtuele bezoek extra luister bij te zetten, zijn bij ieder onderwerp opdrachten en spellen verwerkt.

Boer Jan boert op basis van het On the way to Planet Proof-keurmerk, met extra aandacht voor koe, natuur en klimaat. De boerderij van boer Paul is biologisch. Bezoekers kunnen zelf kiezen bij welke boer ze op pad willen. Via een bovenaanzicht van de boerderij leggen bezoekers de route van de melk door de boerderij af: van gras tot glas.


Boswachter

Campina en Natuurmonumenten hebben de handen ineengeslagen om samen de Nederlandse natuur op en om de boerderij te versterken. Naast de rondleiding van de boeren laat boswachter Ruben van Natuurmonumenten aan de kijkers zien welke dieren, planten en bloemen nog meer op de boerderij te vinden zijn.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer