Ruim 43.000 bezoekers op eerste Campina Boerderijdag

De eerste van de twee Open Boerderijdagen van Campina vond vrijdag plaats. De dag was goed voor ruim 43.000 bezoekers.

Ruim+43%2E000+bezoekers+op+eerste+Campina+Boerderijdag
© Campina

Verspreid over het hele land openden 27 boerderijen met veel plezier hun staldeuren om het publiek een kijkje in het boerderijleven te geven en te laten zien waar melk vandaan komt. De Open Boerderijdagen bieden activiteiten voor jong en oud, zoals een rondleiding door de stallen en diverse spellen.

Dit jaar zijn er nieuwe spellen zoals melkpakvissen en een melkwegrace, waar op de eerste dag al enthousiast aan deelgenomen werd. Bezoekers kunnen daarnaast Campina-producten (blind)proeven in de zuivelbar.

Epke Zonderland

Ook de boerderij van de familie Veldhuisen in Nigtevecht werd tijdens de eerste Open Boerderijdag drukbezocht. Olympisch kampioen en Campina-ambassadeur Epke Zonderland gaf daar samen met de boer rondleidingen, deed mee aan de melkwegrace en vertelde over het belang van zuivelproducten.

Zonderland: 'Op dagen zoals deze leren kinderen meer over gezonde voeding en tegelijkertijd zijn ze de hele dag lekker in beweging. Beide zijn belangrijk om fit en gezond te blijven. Een mooi initiatief van de Campina-boeren.'

Op 10 juni (Tweede Pinksterdag) vindt de volgende Campina Open Boerderijdag plaats. Ruim veertig boerderijen openen die dag hun staldeuren tussen 10 uur en 16 uur. De toegang is gratis. Kijk voor een boerderij in de buurt op Campina.nl/boerderijdagen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
 • Zondag
  22° / 12°
  10 %
Meer weer