RVO-bijeenkomst subsidieregeling koplopers kalverketen

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) wil koplopers in de kalverhouderij ondersteunen met een eenmalige subsidie. Om deze regeling toe te lichten, wordt 12 mei in het Overijsselse Lutten een informatiebijeenkomst gehouden.

RVO%2Dbijeenkomst+subsidieregeling+koplopers+kalverketen
© Pieter Stokkermans

Doel van de subsidie is het op een duurzame manier verbeteren van de gezondheid en het welzijn van vleeskalveren, maar ook om nieuwe organisatievormen binnen de keten te testen. Om dit te bereiken, is 10 miljoen euro uitgetrokken. De regeling gaat 16 mei open.

Belangrijke voorwaarde is dat ondernemers hiervoor samen met hun partners uit de keten een projectplan schrijven voor dit proefproject. De beste plannen kunnen tussen 75.000 en 1 miljoen euro krijgen voor een project. De netwerkbijeenkomst wordt donderdag 12 mei bij Future Farm in Lutten gehouden. Daar kunnen geïnteresseerde ondernemers ook contact leggen met andere partijen in de kalverketen. Inschrijven kan tot en met 7 mei.
Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  20 %
Meer weer