Glastuinbouw Nederland lanceert website voor het grote publiek

Met als doel een centrale plek te creëren met alle informatie over de Nederlandse glastuinbouwsector, lanceert Glastuinbouw Nederland donderdag een website voor het grote publiek.

Glastuinbouw+Nederland+lanceert+website+voor+het+grote+publiek
© Koppert

Sinds enkele jaren richt de belangenorganisatie voor de glastuinbouw in Nederland haar communicatie niet alleen op glastuinbouwondernemers, maar ook op de omgeving. Het gaat daarbij om het grote publiek, non-gouvernementele organisaties en beleidsmakers. Op de website van Glastuinbouw Nederland komt het verhaal van de sector bij elkaar.Zo is te lezen wat er in en om de kas gebeurt, welke verschillende producten worden geteeld, welke bijdrage de glastuinbouw levert aan de Nederlandse samenleving en hoe ondernemers omgaan met duurzaamheid in de kas. Ook komen ondernemers aan het woord over hun bedrijf, de innovaties en hoe zij omgaan met reststromen.


Verbinding met samenleving

Jakoline van Straalen geeft als specialist communicatie bij Glastuinbouw Nederland aan dat op de website altijd het laatste nieuws over en uit de sector is te lezen. Dat wordt aangevuld met een overzicht van relevante activiteiten. 'De verbinding met de samenleving is cruciaal. Juist in deze tijd is het van belang dat we laten zien wat de betekenis van onze sector voor de samenleving is.'

Ze stelt dat Glastuinbouw Nederland met de website wil bijdragen aan de reputatie van de glastuinbouwsector. 'Op deze manier willen we de dialoog aangaan met de omgeving en daarvoor zetten we uiteraard ook onze socialemediakanalen in.' Overigens kunnen leden van Glastuinbouw Nederland via het ledenportaal de website van de organisatie gewoon blijven gebruiken voor vaktechnische informatie.

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 10°
  70 %
 • Maandag
  18° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  20 %
Meer weer