Creatieve tuinbouwexpositie in Erica

Onder de titel 'Kieken hoe't gruit' wordt komend weekend in het Drentse Erica een tuinbouwexpositie gehouden. De actieve tentoonstelling vol groente en fruit is ingericht door studenten van het Zone.college in Zwolle.

Het jaarlijkse evenement Kom in de Kas is dit jaar verschoven naar het tweede weekend van juni. Een vast onderdeel daarvan is de expositie door studenten Bloemschikken van het Zone.college. Aangezien het project in Erica deel uitmaakt van hun opleiding, heeft Tuinbouw Promotie Emmen besloten de tuinbouwexpositie nu wel door te laten gaan.

Studenten van de studies Bloemschikken en Detailhandel zijn deze week bezig de hal in te richten. De expositie wordt vooral voor kinderen een hele belevenis met diverse verrassende routes en activiteiten, zoals het samenstellen van je eigen kruidentuin. De studenten zullen er ook demonstraties geven. Bezoekers zijn dit weekend welkom in de kas aan de Tuinderlans 31 in Erica.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer