Virtueel+genieten+tijdens+Kijk+in+de+Kas
Nieuws
© Thierry Schut

Virtueel genieten tijdens Kijk in de Kas

Het evenement Kom in de Kas vindt dit jaar online plaats. Op zaterdag 3 en zondag 4 april kan iedereen vanuit huis genieten van de glastuinbouw tijdens Kijk in de Kas.

Gedurende het evenement kunnen kijkers virtueel door de kas lopen dankzij de 360 graden experience. In de experience zijn wetenswaardigheden over de glastuinbouw verwerkt en ziet en ervaart de kijker de technologische kant van de glastuinbouwsector.

Op de website van Kom in de Kas zijn diverse informatieve video's te vinden. Zo is er van alles te leren over innovaties en technieken, over het werken in de kas en over duurzame glastuinbouw. Ook wordt het thema van dit jaar Gezondheid & Geluk extra belicht op de website.Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer