Kom in de Kas 2022 verplaatst naar 11 en 12 juni

Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus heeft het landelijke bestuur van Kom in de Kas besloten om het publieksevenement voor de glastuinbouw te verplaatsen naar juni.

Kom+in+de+Kas+2022+verplaatst+naar+11+en+12+juni
© Kom in de Kas

Het bestuur heeft dit gedaan na overleg met de regio's die betrokken zijn bij de organisatie. Kom in de Kas vindt dit jaar plaats op 11 en 12 juni. Normaal wordt het evenement gehouden in het eerste weekend van april. De verwachting is dat er in juni meer mogelijkheden zijn om de bezoekers in de kassen te ontvangen.

Volgens het landelijke bestuur hebben op dit moment zo'n dertien regio's te kennen gegeven deel te nemen aan Kom in de Kas 2022 in juni. De landelijke voorzitter René van Dop vindt het jammer dat het evenement verzet moet worden. 'Deze periode is niet voor alle bedrijven even gunstig om open te gaan. Maar het evenement voor de derde keer niet door laten gaan, was voor veel regio's en ook het landelijk bestuur eigenlijk geen optie.'Van Dop zegt blij te zijn met de toezegging van dertien regio's dat zij zich gaan inzetten voor een succesvol evenement in juni. 'Beter een kleiner evenement in juni, dan weer een jaar zonder Kom in de Kas', stelt de voorzitter van het landelijk bestuur dat verantwoordelijk is voor de organisatie van Kom in de Kas.


Professionele sector

Tijdens Kom in de Kas wil de glastuinbouw zich presenteren aan het grote publiek als een toekomstgerichte en professionele sector. Een sector die op een verantwoorde wijze onderneemt, van belang is voor de maatschappij en waar toekomst is voor mensen om in te werken. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Plantion, Interpolis en Rabobank.

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 0°
  5 %
 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 2°
  45 %
Meer weer