Fransen Gerrits lijft Theeuwes Mengvoeders in

Theeuwes Mengvoeders uit het Brabantse Ulicoten is per direct ingelijfd door provinciegenoot Fransen Gerrits uit Erp. Binnen de nieuwe situatie, waarin Theeuwes-eigenaren Victor en Joris Theeuwes aandeelhouder blijven, blijft de naam Theeuwes Mengvoeders voor de klanten bestaan.

Fransen+Gerrits+lijft+Theeuwes+Mengvoeders+in
© Eigen Foto

Met Theeuwes als onderdeel binnen de groep van Fransen Gerrits kan de logistiek en productie van de mengvoerproducent worden geoptimaliseerd. Niet alleen sluiten de regio's naadloos op elkaar aan, datzelfde geldt volgens de ondernemingen ook voor de diercategorieën.De ligging van de Theeuwes mengvoerfabriek in Ulicoten is daarbij aanvullend op de Fransen Gerrits-locaties in Oost-Brabant en België. De klanten in Nederland en België kunnen daardoor beter worden bediend, geven beide ondernemingen aan.


Uitwisseling kennis en productie

Er bestaat al lange tijd een goede relatie tussen de Brabantse familiebedrijven, melden beide ondernemingen. Ze zijn verenigd binnen inkoopcombinatie Centrico en wisselen al langer kennis en productie uit. Huub Fransen, directeur en mede-eigenaar van Fransen Gerrits BV: 'Ondernemen betekent vooruitkijken. De markt verandert en om de juiste aanspreekpartner in de keten te blijven, wordt de nodige slagkracht en bedrijfsgrootte gevraagd.'

Dat, in combinatie met de gewenste flexibiliteit, zorgt er volgens hem voor dat Theeuwes Mengvoeders perfect past binnen de toekomstplannen die het bedrijf nastreeft. Na goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt wordt de samenwerking verder vormgegeven. Naar verwachting wordt dit proces deze zomer voltooid.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer