Frank van den Heuvel nieuwe directeur NZO

Frank van den Heuvel is per 1 juni 2022 de nieuwe NZO-directeur. Hij volgt René van Buitenen op, die interim-directeur was na het vertrek van Oscar Meuffels. Hij vertrok 1 december 2021 vanwege een nieuwe functie bij de Koninklijke A-ware Food Group.

Frank+van+den+Heuvel+nieuwe+directeur+NZO
© Pieter Stokkermans

Van den Heuvel (56) is zelfstandig adviseur Public Affairs en Governance. In die hoedanigheid behartigde hij de afgelopen jaren de belangen van diverse bedrijven en organisaties. Ook heeft hij verschillende toezichthoudende functies vervuld. Op dit moment is hij commissaris van onder andere de agrarische coöperatie Vitelia en bij Slibverwerking Noord-Brabant.

NZO-voorzitter Hein Schumacher is verheugd over de benoeming. 'Van den Heuvel is een zeer ervaren bestuurder. Ik ben ervan overtuigd dat we met zijn kennis en ervaring de belangenbehartiging van de Nederlandse zuivelindustrie de komende jaren verder kunnen versterken.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 3°
  60 %
 • Zondag
  9° / 3°
  60 %
 • Maandag
  9° / 4°
  40 %
Meer weer