NZO%2Ddirecteur+Meuffels+naar+A%2Dware
Nieuws
© NZO

NZO-directeur Meuffels naar A-ware

Oscar Meuffels stopt per 1 december als algemeen directeur van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO). Hij start 1 februari 2022 bij de koninklijke A-ware Food Group als de directeur
Public Affairs & Corporate Social Responsibility.

Meuffels werkt sinds 2011 bij de NZO, aanvankelijk als manager Public Affairs en sinds 2017 in de functie van directeur. 'Ik ben er trots op dat ik de afgelopen jaren de belangen van de Nederlandse zuivelindustrie heb mogen dienen. De NZO is daarbij verder ontwikkeld en heeft competenties in huis die belangrijk zijn voor de continuïteit van de organisatie.'NZO-voorzitter Hein Schumacher reageert op het vertrek van de directeur. 'Oscar Meuffels heeft in een dynamische periode leiding gegeven aan de NZO, waarbij de zuivelsector geconfronteerd is met complexe thema's en vraagstukken. Hij heeft daarin altijd het belang van alle leden gediend.' Het bestuur verwacht op korte termijn de opvolger van Meuffels aan te kondigen. Communicatieman René van Buitenen zal tot die tijd de honneurs waarnemen.

Weer

 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
 • Vrijdag
  5° / 0°
  70 %
 • Zaterdag
  7° / 3°
  70 %
Meer weer