DLG Benelux organiseert NAO-Nederlandpaviljoen op PotatoEurope

DLG Benelux organiseert op de PotatoEurope in het Duitse Hannover het NAO-Nederlandpaviljoen. De organisatie van de Nederlandse editie van het internationale aardappelevenement doet dat in opdracht van de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO).

DLG+Benelux+organiseert+NAO%2DNederlandpaviljoen+op+PotatoEurope
© Nieuwe Oogst

De PotatoEurope vindt dit jaar plaats op 7 en 8 september in Rittergut Bockerode bij Hannover. DLG Benelux heeft goede contacten en een groot netwerk in de aardappelsector. NAO ziet het opzetten van het collectieve paviljoen als een verlengstuk daarvan. Overigens wordt het bouwwerk ondersteund door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Naast de praktische organisatie van het paviljoen is DLG Benelux verantwoordelijk voor de algehele verkoop en promotie van PotatoEurope.


Het aardappelevenement vindt ieder jaar plaats in een van de vier partnerlanden van PotatoEurope. De samenwerking tussen de NAO en DLG Benelux zorgt voor een synergie tussen Potato Europe Nederland en de edities in Duitsland, België en Frankrijk. Meer informatie over PotatoEurope 2022 is te vinden op de website van het evenement.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer