Marbel de Graaf provinciaal voorzitter LTO West

LTO Noord heeft vorige week drie nieuwe regiobestuurders in regio West benoemd. In provincie Noord-Holland is Marbel de Graaf uit Wieringerwerf benoemd als provinciaal voorzitter, Jeroen van Wijk uit Odijk wordt provinciaal voorzitter voor Utrecht en voor Flevoland is Arnold Michielsen uit Dronten herbenoemd.

Marbel+de+Graaf+provinciaal+voorzitter+LTO+West
© John Oud

De Graaf woont op een akkerbouwbedrijf met vergaderlocatie en is al enkele jaren bestuurlijk actief bij LTO Noord Hollands Kroon. Als themahouder Markt & Maatschappij Noord-Holland was zij kartrekker van onder andere diverse publieksacties in Noord-Holland. Ze vervangt Nico Verduin als interim-voorzitter voor de provincie Noord-Holland. Verduin blijft regiovoorzitter.

Van Wijk is melkveehouder in Odijk en was de afgelopen jaren actief als voorzitter van LTO Noord-afdeling Bunnik-Houten en als LTO Noord-themahouder Markt & Maatschappij in Utrecht. Akkerbouwer Michielsen zit sinds 2017 al in het regiobestuur van LTO Noord regio West en daar komen nu dus nog drie jaar bij.

Naast het voorzitterschap heeft De Graaf het thema markt & maatschappij in haar portefeuille, Van Wijk pakt het thema ruimtelijke ordening op en Michielsen blijft zich inzetten voor het thema flora, fauna en natuur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  11° / 1°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  70 %
 • Zaterdag
  10° / 5°
  30 %
Meer weer