Toch twee voorjaarsbeurzen Royal FloraHolland

Royal FloraHolland heeft besloten om de voorjaarsbeurzen Seasonal Market in Naaldwijk en Spring Fair Aalsmeer toch door te laten gaan. Trade Fair Naaldwijk, die ook in maart zou worden gehouden, is wel geannuleerd vanwege de huidige coronamaatregelen.

Toch+twee+voorjaarsbeurzen+Royal+FloraHolland
© Pim Mul

Na een onzekere tijd voor beurzen en evenementen lijkt er nu toch licht aan het einde van de tunnel, meldt Royal FloraHolland. De bloemenveiling heeft besloten om twee kleinschalige plantenbeurzen te organiseren. Dat zijn Seasonal Market in het Zuid-Hollandse Naaldwijk op 9 en 10 maart en Spring Fair in het Noord-Hollandse Aalsmeer op 6 en 7 april. Het grootschaliger evenement Trade Fair Naaldwijk gaat niet door.

FloraHolland zegt blij te zijn dat ze toch twee beurzen kan organiseren waar haar leden (potentiële) klanten kunnen ontmoeten. Het gaat om eenvoudige en laagdrempelige evenementen waar zo'n honderd plantenkwekers hun handel tonen aan (potentiële) klanten.

De bloemenveiling volgt de huidige coronarichtlijnen vanuit de overheid. Dat betekent dat bezoekers zich vooraf moeten registreren en over een coronatoegangsbewijs moeten beschikken. Op de beurs zelf is het dragen van een mondkapje verplicht en moet 1,5 meter afstand worden gehouden. Ook is er een vaste looproute.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  20 %
Meer weer