NFO draagt nieuwe voorzitter voor

Het hoofdbestuur van de Nederlandse Fruittelersorganisatie (NFO) draagt Ron Mulders voor als kandidaat-voorzitter en daarmee als opvolger van Gerard van den Anker.

NFO+draagt+nieuwe+voorzitter+voor
© Gerben van den Broek

Ron Mulders heeft een eigen adviesbureau in het Limburgse Venray. Sinds 2002 is hij zelfstandig adviseur en vervulde diverse adviesrollen en opdrachten als interim-manager. Daarvoor was Mulders enkele jaren algemeen directeur van veiling ZON.


Het is de bedoeling dat Mulders de functie van NFO-voorzitter voor 2,5 dag per week gaat vervullen. Dat is qua tijdbesteding gelijk aan zijn voorganger. Afgesproken is om na een jaar te evalueren en dan te bezien of die tijdsinzet voldoende is.


Benoeming op 31 maart

De benoeming van de nieuwe NFO-voorzitter vindt plaats in de algemene ledenvergadering die is gepland op 31 maart. Statutair is er de mogelijkheid om met steun van minimaal 25 NFO-leden tegenkandidaten aan te melden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer