Van den Anker directeur Veiling Zaltbommel

Gerard van den Anker staat vanaf februari 2022 aan het roer bij de Coöperatieve Tuinbouwveiling Zaltbommel en Omstreken B.A.. Hij volgt Bart Dijkhuis als directeur op die met pensioen gaat.

Van+den+Anker+directeur+Veiling+Zaltbommel
© NFO

Van den Anker is momenteel nog voorzitter van de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO). Daar vertrekt hij na een kleine vier jaar. Van den Anker benadrukt dat hij met plezier het voorzitterschap heeft vervuld. Het bestuur van de NFO had graag gezien dat hij nog een tweede termijn van vier jaar was aangegaan. De NFO start op korte termijn met de werving van een nieuwe voorzitter.

Dijkhuis zegt blij te zijn met de komst van de nieuwe directeur. 'Van den Ankers ervaring sluit heel goed aan bij wat Veiling Zaltbommel nodig heeft. Hij kent de tuinbouwsector, de tuinbouwsector kent hem.' Dijkhuis werd in 2020 directeur van Veiling Zaltbommel, toen hij het stokje overnam van Peter van Osch.


Rode draad

Van den Anker ziet uit naar de nieuwe uitdaging. 'Veiling Zaltbommel loopt als een rode draad door mijn leven. Met passie en inzet wil ik, samen met de medewerkers, leden en afnemers, deze coöperatie verder optimaliseren.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 3°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer