Royal Brinkman neemt Kam's Growers Supply over

Royal Brinkman uit 's-Gravenzande heeft het Canadese Kam's Growers Supply overgenomen. De internationale tuinbouwleverancier uit Zuid-Holland versterkt hiermee zijn lokale aanwezigheid in Noord-Amerika.

Royal+Brinkman+neemt+Kam%27s+Growers+Supply+over
© Royal Brinkman

Met de enorme schaalvergroting en hightechontwikkeling van Noord-Amerikaanse telers, willen Royal Brinkman en Kam's voldoen aan de groeiende vraag naar internationale tuinbouwtechnologie. Het stelt beide in staat om het meest innovatieve, bewezen productassortiment van alle tuinbouwleveranciers in Noord-Amerika aan te bieden.

Kam's Growers Supply is gespecialiseerd in het leveren van professionele vruchtbaarheidsproducten, gewasbeschermingsmiddelen en andere gewasinputs aan telers. Belangrijke markten zijn onder meer commerciële telers van champignon, glastuinbouw, boomkwekerijgewassen, glasgroenten en meer recent de tuinretailmarkt.


Groei

Het Canadese bedrijf krijgt door de overname toegang tot het uitgebreide producten- en dienstenpakket van Royal Brinkman voor levering aan telers in Noord-Amerika. Kam's Growers Supply heeft twintig medewerkers in dienst en zal zijn activiteiten voortzetten onder de naam Kam's vanuit zijn twee locaties in Canada. Royal Brinkman en Kam's werken al enkele jaren samen.

Kam's heeft sinds de oprichting in 2005 een continue groei doorgemaakt en een sterke reputatie opgebouwd. 'Het onderscheidt zich met uitstekende klantenservice, producten en oplossingen die de winstgevendheid van telers verbeteren en ziet dit beloond door het grote vertrouwen van klanten', weet directeur Ton van Mil van Royal Brinkman.


Familiebedrijf

Kam's is net als Royal Brinkman een familiebedrijf met medewerkers die naar eigen zeggen hart hebben voor klanten en hun teelt. 'De samenwerking met Royal Brinkman zorgt ervoor dat wij het product- en dienstenportfolio kunnen uitbreiden met teeltwisselingsproducten, mechanische apparatuur en technische projecten', aldus Kameron Fordyce, directeur-eigenaar van Kam's Growers Supply.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  9° / 2°
  70 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
 • Vrijdag
  11° / 2°
  50 %
Meer weer