Jilissen+neemt+importeur+van+landbouwmachines+Farmstore+over
Nieuws
© Farmstore

Jilissen neemt importeur van landbouwmachines Farmstore over

Van den Berg Farmstore in Bleskensgraaf krijgt een nieuwe eigenaar. De importeur van merken als Storti, Monosem, Alpego, Sulky, Farmtec, Jeantil en Perrot wordt overgenomen door Wilko Jilissen.

De nieuwe bedrijfsnaam wordt Farmstore en wijkt daarmee niet veel af van de oude. De huidige activiteiten, service en diensten blijven dan ook voortbestaan. Jilissen werkte eerder bij John Deere-importeur Louis Nagel in Nijmegen, Deutz-,Fahr-, Same- en Lamborghini-importeur SDF Benelux in Wijchen en korte tijd bij John Deere-dealer Kraakman.

Adriaan van der Berg, de huidige Farmstore-eigenaar, bouwde het bedrijf in 25 jaar op en zette vooral de Storti-voermengwagens, Monosem-zaaitechniek en Sulky-kunstmeststrooiers op de kaart in Nederland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 2°
  20 %
 • Donderdag
  4° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  50 %
Meer weer