Lely Orbiter maakt naast melk nu ook yoghurt op het erf

De mini-zuivelfabriek Lely Orbiter kan naast room en melk nu ook yoghurt produceren. Deze week werd bij de Dobbelhoeve van Guus van Roessel in het Brabantse Udenhout de eerste volle biologische boerenyoghurt onder het merk 'Mijn melk' gelanceerd.

Lely+Orbiter+maakt+naast+melk+nu+ook+yoghurt+op+het+erf
© Lely

Eerder dit jaar werd het dankzij het toevoegen van nieuwe opties mogelijk om room te produceren met de Lely Orbiter. Ook deze yoghurt belandt binnen enkele uren na het melken in de fles. Van Roessel is de eerste Mijn Melk-zuivelmaker die zijn assortiment uitbreidt met verse zelfgemaakte volle boerenyoghurt.

'Ik ben enorm trots dat ik zo'n mooi product helemaal zelfstandig kan maken en leveren. Ik zie dit als een enorm waardevolle uitbreiding', geeft hij aan. De Mijn Melk-zuivel ligt inmiddels in meer dan duizend supermarkten door heel Nederland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  17° / 12°
  40 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  21° / 13°
  10 %
Meer weer