Lely+Orbiter+maakt+naast+melk+nu+ook+yoghurt+op+het+erf
Nieuws
© Lely

Lely Orbiter maakt naast melk nu ook yoghurt op het erf

De mini-zuivelfabriek Lely Orbiter kan naast room en melk nu ook yoghurt produceren. Deze week werd bij de Dobbelhoeve van Guus van Roessel in het Brabantse Udenhout de eerste volle biologische boerenyoghurt onder het merk 'Mijn melk' gelanceerd.

Eerder dit jaar werd het dankzij het toevoegen van nieuwe opties mogelijk om room te produceren met de Lely Orbiter. Ook deze yoghurt belandt binnen enkele uren na het melken in de fles. Van Roessel is de eerste Mijn Melk-zuivelmaker die zijn assortiment uitbreidt met verse zelfgemaakte volle boerenyoghurt.

'Ik ben enorm trots dat ik zo'n mooi product helemaal zelfstandig kan maken en leveren. Ik zie dit als een enorm waardevolle uitbreiding', geeft hij aan. De Mijn Melk-zuivel ligt inmiddels in meer dan duizend supermarkten door heel Nederland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
 • Maandag
  6° / 4°
  70 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  70 %
Meer weer